Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fortællecafeen Lytteposten

27. februar 2022 kl. 14:00 16:00

Pressemeddelelse om arrangement i Fortællecafeen Lytteposten søndag 27. februar, kl.14-16, Frøstrup Gl Kro

Det er lokale fortællere, der står for underholdningen i Fortællecafeen Lytteposten søndag 27. februar.

Else Dam fra Lildstrand, Ejvind Winther fra Klim og Connie Anette Nordholt fra Vesten Bjerget.

Else Dam er den som er allermest fast forankret i det lokale samfund. Hun er vokset op i Bjerget, og hendes mor kommer fra egnen. Efter en kort afstikker til Thisted i 1970erne, vendte Else Dam tilbage til Lild og Bjerget, og i dag bor hun i Lildstrand sammen med sin mand Jørgen Leegaard.

Else er kontoruddannet og arbejdede i en periode i et forsikringsselskab, men det er nok de sidst 30 år af hendes arbejdsliv hos 3F, der har præget hende mest.

I den tid hvor Else Dam var i 3F, fik hun muligheden for at indgå i frivilligt internationalt solidaritetsarbejde.

Det er fra det frivillige arbejde hun har sin historie, som hun fortæller i Fortællecafeen Lytteposten 27. februar. Hun skulle udføre en opgave i Bogotá i Colombia. Det blev på mange måder en begivenhedsrig rejse. Hvad det nærmere går ud på, vil vi ikke afsløre, men kom og lyt, og måske vil hårene rejse sig på hovedet af tilhørerne.

Ejvind Winther er, som Else Dam, rundet af den jyske muld, kommer fra en anden egn, har været folkeskolelærer  og har i en årrække boet i Klim sammen med Eva Søjberg. Ejvind Winther er en fast bestanddel af Fortællecafeen Lytteposten, som han også er næstformand for.

Ejvind Winther har et stort repertoire, som spænder fra historiske fortællinger og finurlige eventyr. Han brygger i øjeblikket på noget nyt, som først vil blive afsløret søndag 27 februar.

Connie Nordholt er jo så tilflytteren! Hun har i over 40 år boet i Aarhus, er født og opvokset i det Storkøbenhavnske område, i Gladsaxe, inden hun flyttede til Billund, og derefter til Aarhus og har nu siden 2017 været fastboende Vesten Bjerget og er gift med Erik Nordholt. Hun vil fortælle om oplevelser i den farlige natur, dels fra sin ungdom på en campingtur i Spanien, dels i Lild klitplantage, og om forskellen på at være sommerhusgæst og fastboende Vesten Bjerget, med særligt fokus på de ”vilde” dyr i skoven.

Vi afholder Fortællecafeen Lytteposten på 1. sal i Frøstrup Gl Kro.

Ind imellem fortællingerne vil Erik og Connie Nordholt spille violin og fløjte

Der er gratis adgang, og der er mulighed for at købe kaffe/te og kage i pausen.

Connie Anette Nordholt er vært.

Efterfølgende arrangementer i Fortællecafeen Lytteposten kommer i 2022: 23. januar, 27. februar, 27. marts og 24. april. For yderligere information se www.Thy360.dk Fortællecafeen Lytteposten.

Fortællecafeen Lytteposten er støttet af Thisted Kommune.

Lytteposten

Frøstrup Gamle Kro

Storkevej 1
Frøstrup, 7741 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
27. februar 2022
Tidspunkt:
14:00 – 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Lytteposten